Jakarta Fashion Week: Cleo Fashion Award

11:22:00 AM

Warning: picture loaded post :)


Setelah show Sunsilk Walk Of Creations usai saya masih setia di dalam fashion tent menunggu show selanjutnya mulai yaitu Cleo Fashion Award yang nampaknya juga sangat ditunggu-tunggu oleh halayak muda-mudi ibukota (ceilee..), maksud saya nampaknya show nya Cleo Fashion Award ini bakalan rame sama tamu-tamu stylish deh soalnya yang bakal memamerkan karya mereka di show kali ini adalah brand- brand lokal yang memang sudah punya fans sendiri di kalangan fashionista muda Jakarta, contohnya Cotton Ink, Kle, TwentyForteen, dll. Hype acaranya saja sudah ramai di timeline twitter saya jadi nggak heran kalau tenda utama Jakarta Fashion Week sampai penuh sesak sama penonton yang ingin menonton acara nya Cleo ini.


Kalau nggak percaya nih lihat crowd nya di gambar di bawah ini, rame banget kan? Itu tribun sampai penuh sesak sampai tangga tribun pun dijadikan tempat duduk ekstra. Dan hampir semua yang datang berpakaian stylish, saya suka banget lihatnya, saya sibuk "people stalking watching" pas mereka baru mulai masuk tenda (tapi nggak saya foto kok cuma dilihatin aja hehe).

the crowd at Cleo Fashion Award:

Oke, kalau kamu sudah nggak sabar sekarang mari kita menikmati foto-foto yang saya ambil dari runway nya beberapa brand lokal yang sudah punya nama di kalangan fashionista ibukota:

 

Cute shoes at Danjyo Hiyoji:

---



Cute details at Kle:

 ---



Cute colorful bag and shoes at Resida:
 
 


---

 
 

The opening of Astrid show was full of neon colors, the lights were turned off to get the dramatic look:

---


 

 ---


 
 

 cute shoes at Noonio:

---

Eh iya, sampai kelupaan mau kasihtahu pemenang Cleo Fashion Awards nya untuk tahun ini. Keterangan pemenang di bawah ini dikutip dari website nya JFW 10/11. Lumayan jadi tahu brand yang paling di-rekomendasi, jadi kalau mau beli sesuatu bisa lihat rekomendasi dari sini:

Pemenang CLEO Fashion Awards 2010

The ‘It’ Bag:
CLEO Readers Choice Award : Coach
CLEO Choice Award : Marc by Marc Jacobs

The Sexiest Bikini:
CLEO Readers Choice Award : Body & Soul
CLEO Choice Award: Roxy

The Most Perfect Fit Jeans:
CLEO Readers Choice Award : Levis’s
CLEO Choice Award : 16 D’scale

The Most Stylish Travel Bag:
CLEO Readers Choice Award : Elle
CLEO Choice Award : Le Sportsac

The Most Comfy Shoes:
CLEO Readers Choice Award : Hush Puppies
CLEO Choice Award : Camper

The Best Work Wear:
CLEO Readers Choice Award : Banana Republic
CLEO Choice Award : G2000

The Most Stylish Watch:
CLEO Readers Choice Award : Fossil
CLEO Choice Award : CK

The Most Fashionable Everyday Wear:
CLEO Readers Choice Award : GAP
CLEO Choice Award : Lacoste

The Sunglasses To Die For:
CLEO Readers Choice Award : Marc by Marc Jacobs
CLEO Choice Award : Tom Ford

The Coolest Concept Store:
CLEO Readers Choice Award : Little Things She Needs
CLEO Choice Award : Forever 21

The Sexiest Shoes:
CLEO Readers Choice Award : Nine West
CLEO Choice Award : Aldo

Best Brand Awards:
CLEO Readers Choice Award : Guess
CLEO Choice Award : Topshop

The Most Innovative Local Brand: Cotton Ink

The Most Talented Young Designer: Dina Vahada

--

Selamat buat Cotton Ink dan Dina Vahada yang jadi pemenang Cleo Fashion Awards tahun ini ! Great job and keep up the good work, you guys!


DINA VAHADA FASHION SHOW OPENING:
 Opening nya keren (menurut saya) karena pas banget sama tema baju-bajunya yang agak-agak dark, witchy, misterius gimanaa gitu.. keren aja dilihat dari jauh, pakai payung hitam segala..very thematic.


---





Overall, the show was a blast! Pumping with music from the DJ and all the clothes from all the local brands were beyond gorgeous, it was a perfect way to end the night :))

 
*Click here to read my full Jakarta Fashion Week everyday reports

*Pic Source: All photos are EXCLUSIVELY property of mine! 
If you want to grab these photos please link back to my blog and leave a comment below, that's all I asked, Thx!

You Might Also Like

3 thoughts & comments

  1. Hey yuri! thanks! yeah actually was busy preparing for it. omg, i didnt know u came to the show aswell. haaa.. i could've met u there! anyways, great to see this post since the only way to see the show backstage was through a TV =.=
    nice recap! :D
    see u sooon..!

    ReplyDelete
  2. hwaaaa...seru sekali sepertinyaa!! thanks for sharing the pics!! jadi tau gmn koleksinya CI dan Vahada..dua2nya yang aku taksir berat abisnya..hahaha

    ReplyDelete
  3. @Noomie... Congrats on your fabulous Noonio collection ;)

    and to @Fika: aku juga naksir berat dua2nya hahaha :D

    ReplyDelete

I really appreciate all your comments, thanks for commenting here and sharing some love !
I will return the favors by checking out and comment back on your blog ^o^

A Proud Member of :

Also A Part Of :

Blogger Perempuan

Popular Posts

Labels

1 item 4 ways 7 Days of Sheet Masks Accessories Ahaishopping Althea Ampoules Antipodes Armando Caruso ASOS Bag of News Bags bath Bath & Body Works Bath and Body BB Cream Beauty Box Beauty Clinic Beauty Korea Beauty Sets / Kits Beauty Stuffs beauty tools Beauty Treats Box Benefit Cosmetics Bio Essence Bioderma Brands and Designers Burts Bees Carings CC Cream Celebs Style Chicnova Circle Lens Clarins Cleansing Oils Cleansing Pads Closet Edit Clothing Corine de Farme Cosmetics Cow Brand D.I.Y D'Eyeko DD Cream Do Good While You Shop Dorothy Perkins Dove Dream List Dry Oil Empties Estee Lauder Etsy Etude House Events Eye Treatments Eyebrows Eyeliners eyeshadows Face Mask Face Of The Day Face Oil Face Scrub Face Serum Face Toner Face Wash Face-Off Review Fake Eyelashes Fashion Fashion How-To Fashion Looks Fashion/Shopping-related First Blush Box Fragrance French Brand From My Stash Furatasse Giveaways Givenchy Guess H&M Hair care hair extension Hand Care Hand Creams Hauls and Freebies Highlighter/Bronzer Himalaya Herbals History on Beauty/Fashion Hot Deals and Offers IBB Ideas n Inspirations Instagram IPL Treatment Jakarta Fashion Week 10/11 Jakarta Fashion Week 11/12 Japanese brands Jewelry Jimmy Choo Juara Kanebo KBJ Stars KoreaBuys Korean Brand Korres Laneige Lip Products lip scrub Lippies Lippies Of The Month Loccitane Lola Box Look Book Lush Made in Indonesia Make Up Brushes Make Up Forever Makeup Remover Mascara Maybelline Mini Showcase Missha Moisturizer Monthly Favorites MUA My Beauty Regimes My Konjac Sponge My Styles nail polish Natural and Earth Friendly Night Cream Nihonmart Nip+Fab Nuxe NYX Oasap Oscar Blandi OST C20 Outfit Poll Pamper Day Perfumes Personalized Product Replacements reebonz Reviews Revlon ROXY Sally Hansen Sampar Sariayu Scented Candles SheInside Shoes Shu Uemura Skin Food Skin79 Skincare Soap & Glory Sociolla Spa Review Style Book Sunscreen Tagged posts Talika Talika 30 Days Challenge The Body Shop The Face Shop Tony Moly TTT's Achievements Valentine Series Vanity Trove Victorias Secret Wardah Weekly Facial Mask What I Wear Today What To Wear What's In My Shower What's Inside My Bag Where To Shop Yearly Highlights