Two Thousand Things..

Fashion, Beauty, All those Cute Things, and Everything in between...

Thursday, August 25, 2016

[Skincare]: CLARINS Daily Energizer Cleansing Gel

This review is supposed to be up a long time ago but I don't know why I never finished the draft... until now (;p). This was my main cleanser for many months. I even repurchased it twice because I liked it, and now I have finished all of them and ready to give out the review.


Clarins Daily Energizer Cleansing Gel
A fresh foaming gel that removes all traces of make-up and pollution, leaving your skin clean, detoxified and blemish-free. Its gentle cleansing base neutralises the effects of hard water. The creamy foam eliminates impurities and make-up and protects even the most delicate skin. Skin is cleansed and fresh-looking to ensure a bright, luminous complexion. 


There is a reason why I keep repurchasing it and why I used it as my main cleanser. It was because I really enjoyed using it and I can use it everyday morning and night without the fear of it drying my skin. The formula is gentle and light so I think it would be suitable for all skin types. It has a light transparent gel formula which emulsifies nicely when mixed with water. It doesn't stripped off my skin, doesn't make my skin feels tight or dry, and does not leave any residue or sticky feeling afterwards.

This cleansing gel features ingredients such as Soapwort and Moringa. 
Saponaria or Soapwort is known in the cosmetics world to gently remove impurities from skin surface. While Moringa is known for its nutritive and medicinal properties. The peptide extracts from moringa seeds is also used by Clarins to encourage the elimination of pollution particles from the skin. So both of these two main ingredients are meant for cleansing and purifying the skin.

The website states that it could eliminate impurities and makeup. 
Well I never used it as a sole cleanser to remove my makeup because I believe in double cleansing to really make sure there's no makeup residue left on my skin. So I always use a first cleanser such as cleansing balm / cleansing oil first and then continue with this Clarins Energizer Cleansing Gel for the 2nd cleansing. So I'm not sure it could really lift off all of your makeup with this cleanser alone. Maybe if you only wear light bb cream and/or powder it could work on that, but if you wear complete makeup (foundation+powder+blush+etc) then I wouldn't recommend using this cleansing gel alone. Otherwise, this cleansing gel is great for everyday face wash. I even used it for day and night.

Overall, I really love this Clarins Energizer Cleansing Gel and would love to recommend it to others. If you'd like to try something simple from Clarins you might wanna try this one out. This cleansing gel is light and foamy, really makes your face feels clean without drying, and the packaging is sturdy enough for travel too. I have repurchased this twice because I really enjoyed using it. I've tried a few of Clarins products before and I love everything I tried. I would love to try other products from Clarins because I think it works really well with my skin (though the price sometimes doesn't go along with my wallet *cringe*).



So how about you?
Have you tried any Clarins product lately? Which ones are your favorites?




 
Hugs & Kisses,
Read More

[Guest Post]: Ragam Manfaat Me Time yang Patut Diperoleh Kaum Wanita

Apa itu me time?

Mungkin masih banyak di antara kamu yang belum paham mengenai me time. Secara harfiah, me time bisa didefinisikan sebagai waktu yang diluangkan untuk memanjakan diri sendiri. Pokoknya selama me time, kamu bebas melakukan sesuatu yang kamu inginkan tanpa diganggu oleh kehadiran atau kepentingan orang lain.

Ada lho wanita yang menganggap bahwa me time hanyalah milik mereka yang tidak punya banyak pekerjaan. Padahal me time merupakan hak semua orang. Melalui me time, tubuh dan pikiran akan merasa lebih rileks dan bersemangat. Ragam manfaat yang patut diperoleh kaum wanita ini akan kamu dapatkan melalui me time :


Kondisi Psikologis Akan Selalu Sehat dan Stabil

Rasa lelah dan stres yang terakumulasi pada wanita akan membuat kondisi psikologis wanita menjadi kurang stabil. Akibatnya, mungkin saja kamu jadi lebih rentan bad mood, uring-uringan, dan emosi pun mudah tersulut. Untuk mencegah hal ini, meluangkan me time secara rutin adalah solusi termudah.


Merasa Lebih Bahagia Dalam Menjalani Hidup

Karena kondisi stres dan bad mood bisa diminimalkan, maka secara otomatis kamu pun akan merasa lebih bahagia. Kamu tidak akan merasa terbebani dengan beragam aktivitas yang kamu temui setiap hari. Ada saat-saat khusus yang menjadi momen relaksasi bagi tubuh dan pikiranmu.


Kesempatan Baik untuk Melakukan Aktivitas Fisik

Saat memiliki kesempatan me time, kamu pasti akan melakukan aktivitas fisik dengan intensitas yang lebih tinggi dari biasanya. Kamu dapat pergi jalan-jalan, berolahraga, berkebun, memasak atau melakukan aktivitas lainnya. Sehingga jumlah kalori yang diubah menjadi energi di dalam tubuh akan semakin besar. Risiko kelebihan berat badan pun dapat diminimalkan.


Memicu Pola Pikir yang Kreatif

Rutinitas yang harus dijalani setiap hari dapat membuat kreativitas menjadi mandek dan tidak berkembang. Oleh karena itu, pola pikir kreatif wajib dikembangkan dengan cara-cara praktis, salah satunya melalui me time. Ketika me time, kamu punya waktu yang cukup untuk menghasilkan berbagai ide baru. Ide mengenai pengelolaan rumah tangga, karier, dan keuangan tersebut siap untuk segera dipraktikkan dalam waktu dekat.


Membantumu untuk Mengenal Teman-Teman Baru

Melakukan me time secara teratur kemungkinan besar meningkatkan peluangmu untuk mengenal teman baru. Bisa berteman dengan banyak orang tentu sangat menyenangkan, ya. Lingkup pergaulanmu akan semakin luas dan variatif. Bukan mustahil lho kalau kamu akan mendapatkan sumber rezeki baru atau calon pujaan hati dari hubungan pertemanan yang baru.


Kamu tidak harus melakukan sesuatu yang rumit dan mahal untuk mengisi me time lho. Mendengarkan lagu-lagu mellow seperti A Copy of You dari Chilla Kiana bahkan cukup untuk melakukan proses charging bagi energimu. Irama lagu ballad yang dipadukan dengan suara emas Chilla Kiana tersebut akan membuatmu merasa lebih tenang dan nyaman.

Yuk dapatkan ragam informasi seputar A Copy of You dari :

Youtube : https://youtu.be/GE64qLi1lqk
Fanpage Facebook : https://www.facebook.com/ChillaKianaOfficial
Website : http://chillakiana.com/


Jangan sampai kamu ketinggalan infomasi terkini seputar Chilla Kiana dan karya-karya istimewanya, ya.

----------------------------------
Read More

Saturday, August 20, 2016

Shopping Diary : Sociolla Haul #3

Sebenarnya ini bukan pure haul sih, melainkan freebies + haul hehe. Jadi untuk Sociolla freebie bulan kemarin kebetulan saya bisa memilih sendiri produk-nya, dan berhubung dari dulu pengen cobain varian The Body Shop baru yang kece-kece itu jadi bulan ini saya memutuskan untuk membeli salah satu varian shower gel nya The Body Shop, ditambah satu haul yaitu Mizzu Eyebrow Matic karena kebetulan eyebrow pencil saya ada yang udah mau abis so I'm in need of a new eyebrow tools yang praktis untuk touch up dan dibawa-bawa.


Tapi untuk Mizzu Eyebrow Matic nya akan saya review sendiri di lain post ya, karena kali ini saya mau review tentang The Body Shop shower gel nya dulu. 

Kalau kalian follow instagram saya ( id @yurikristia ) mungkin kalian sering lihat saya posting tentang sabun hehe Karena saya memang hobby ngumpulin sabun wangi berbagai merk dan kemasan. Dan dulu saya lumayan sering cobain sabun The Body Shop yang wanginya macem-macem itu tapi karena kebanyakan wanginya terlalu "sweet" dan juga tekstur yang sedikit ninggalin residue di kulit saya jadi jarang beli lagi. 

Nah karena saya lihat sekarang udah banyak varian wewangian baru dari The Body Shop dengan packaging yang cantik-cantik pula akhirnya saya pun penasaran untuk coba. Siapa tau sekarang formula-nya udah berubah lebih baik kan. Cuss, karena naksir sama packaging botol-nya yang berwarna biru dengan nama varian yang kedengarannya tampak meyakinkan maka pilihan saya pun jatuh pada yang satu ini :


The Body Shop Fijian Water Lotus Shower Gel
The Body Shop Fijian Water Lotus collection will bring that pacific breeze straight to your door, with the sparkling zest of mandarin, the aquatic facets of water lotus, and a hint of marine saltiness. Dengan keharuman Aquatic Fijian Water Lotus dan Frangipani yang lembut (dengan natural ingredients), mengingatkanmu akan suasana pantai yang eksotis dan tropis.


Review :
Pertama-tama, saya suka packaging-nya (iya, saya banci packaging ;p). Kalau kalian pernah lihat di salah satu postingan #skincare saya, disitu pasti kalian pernah lihat bahwa The Body Shop adalah salah satu brand skincare yang saya pakai sehari-hari. Tapi saya sebel banget sama packagingnya. Rata-rata packaging skincare The Body Shop yang saya punya itu flimsy, tutupnya suka longgar sendiri (jadi isi produk suka tumpah/bocor), dan kualitas plastik packaging nya kurang bagus (read : TBS Camomile Cleansing Oil & Seaweed Facial Wash). Tapiii... untuk kualitas packaging TBS Fijian Water Lotus shower gel ini sepertinya lebih bagus deh. Botolnya sturdy, tutupnya nggak flimsy, dan juga nggak gampang kena watermark seperti botol sabun kebanyakan yang ditaruh di kamar mandi. Overall nice looking packaging lah. Apalagi desain gambar di botolnya juga cukup menarik untuk dipajang di kamar mandi (^_^).

Kedua, kualitas produknya sendiri oke bangettt. Sabunnya nggak ninggalin rasa lengket dan kesat di badan, wanginya enakkk bangettt, dan yang pasti sabunnya nggak ninggalin lantai kamar mandi jadi licin. Busanya lumayan banyak apalagi kalau pakai shower puff. Pokoknya untuk formula sabunnya sendiri oke lah, cucok banget buat saya yang rada pemilih kalau untuk urusan sabun hehe ..

Ketiga, seperti yang sudah saya mention di atas, wanginya ini enak bangettt. Awalnya saya gambling aja order varian yang ini karena suka sama botol dan namanya yang "menjual" banget hehe Ternyata Fijian Water Lotus ini memang aslinya wanginya enak, lembut, subtle yet very soothing and calming. Not over-powering at all. Bukan tipe-tipe wangi yang menyengat gitu, tapi lebih soft namun enak banget wanginya di hidung. Very airy, breezy, and reminds me of sandy beaches and sitting under the coconut tree with sea breeze softly landing on my face :)


Dan yang pasti, wanginya lebih tahan lama dibanding kebanyakan sabun lainnya. Biasanya kalau pakai sabun lain cuma wangi pas dipakai di kamar mandi aja tapi kalau TBS Fijian Water Lotus ini wanginya bisa bertahan sampai kira-kira 1/2 jam setelah mandi. Bahkan kadang lebih dari itu pun masih kecium sisa wanginya (^_^).

Kamar mandi saya juga pasti jadi wangi banget kalau habis mandi pakai sabun ini. Lumayan tahan lama wanginya di kamar mandi nggak ilang-ilang (maklum, kebetulan kamar mandi saya juga kecil sih jadi mungkin wanginya nggak kemana-mana hehe).


Intinya, I really really love this TBS Fijian Water Lotus Shower Gel. I would definitely buy it again and would also recommend it to others. 

Saya pun penasaran pingin coba varian lainnya dari The Body Shop. 
Kalau kalian juga penasaran sama sabun wangi The Body Shop nggak ada salahnya kalau coba varian Fijian Water Lotus ini. Saya belinya di website Sociolla, dan kalau kamu beli disitu kamu bisa pakai kode voucher saya untuk potongan IDR 50,000 (min purchase IDR 250,000).


Just use the code " SBNLAZOX " saat checkout :

http://www.twothousandthings.com/search/label/www.sociolla.com?utm_source=community&utm_medium=cpc&utm_campaign=Yuri%20Kristianti

PS: Tidak dapat dipergunakan untuk barang Sale atau produk Rollover Reaction.


 Atau, 
kalian juga bisa langsung klik banner diatas untuk visit sociolla website.



Untuk review Mizzu Eyebrow Matic nya menyusul yah (I've heard great things about this eyebrow pen and it's been real fun trying it for the past few days!). So please stay tune and subscribe if you haven't already :)



Happy Hump Day !
Read More

Thursday, August 18, 2016

[2016] JULY Empties / Products I Finished



Haven't written about my empties products for a long time. Mainly because writing empties took a lot of time because I usually have many empties and writing them one by one is sometimes just too much of a hassle for a lazy lady like me (;p).

Buuuttt... let's just get this over with..
So this is actually my empties of last month (July). It's on my blogger draft for the whole month and I just had time to finish it today. So without further ado, here are my empties for last month :



Bath & Body Works Sea Island Cotton Shower Gel
This is my shower gel for our bathroom at my parent in law's house. When I ordered this Sea Island Cotton scent I expect something clean and sweet, but it turns out that it's not my favorite scent at all. The scent reminds me of floor cleaner or laundry cleaner. Some people love that scent but apparently I'm not one of them. I like the smell of fresh laundry but I don't like smelling a very strong laundry cleaner.
= Will not repurchase.

Cottage Bergamot & Acacia Honey Moisturizing Nature Soap
One of my favorite scent from Cottage this has a sweet subtle floral with a hint of softness to it. Very elegant yet feminine it makes me feel like a lady whenever I shower with it :)
= Def. a repurchase for me.

La Rose Rouge Passion Series Repair Damaged Hair Shampoo & Conditioner
I love the packaging of these shampoo set because of the fuchsia and black theme, it looks lovely in my bathroom. I also like the scent of this series which is a sweet lovely clean hair smell. But I don't think this is suitable for my hair condition. This series are meant for dry damaged hair while I have very fine hair with dry scalp and oily strands. I don't think this is meant for my hair type but my husband gained lots of benefit when using this series. So if you have dry hair you might wanna try these series. 



Himalaya Herbals Clear Complexion Whitening Face Scrub
I like this scrub because I can use this daily without aggravating my skin. I basically like most of Himalaya Herbals products, including this one. It has soft granules that won't irritate your skin. 

Bioderma Sensibio H20 Micelllar Water
One of my favorite first cleanser this micellar water is already my 3rd bottle because I like it so much. I've also tried the green cap one but I think this red one suits my combi oily skin more. The only down point of this product is the price (;p). Right now I'm trying other micellar water from a French brand Corine De Farme which is a lot cheaper than this Bioderma. 
= Def. a repurchase.

Bioderma Hydrabio Brume
This is the nicest face spray with the most fine mist I've ever used. The mist is so fine you wouldn't even feel wet on the face. It's great for hydrating skin and it's great for makeup or for when you're out there feeling hot under the sun. One of my favorite face spray so far.
= Def. a repurchase as well.

Brittanie's Thyme French Green Clay & White Tea Organic Face Mask
I finally finished this one after a really long time. I actually like this mask because the after effect is so wonderful (it sucked away toxins and gave my face an overall healthy brighter 5-years-younger appearance), but I hate the process of mixing it up with rose water first to make a paste. Sometimes I made too messy texture, other times I made a very flimsy texture of mask. So I hate the process but really love the result.



Brad Ultra-Peel Maximum Performance Exfoliating Gel
When I post this product on my instagram (add me : @yurikristia) I actually had DMs of people wanting to buy this from me (even though it's just a sample!). Apparently this product already has a massive followers. It is a leave-on chemical exfoliation product in which they will exfoliate your skin through the deep penetration under your skin layers. I've heard many good things about this product but I only got tiny little sample so I don't think it does much to my skin. But I'm still curious though..

Maybelline The Rocket Volum Express Mascara
I have a couple of favorite mascara from Maybelline and this is one of them. I like how it makes my eyes seems bigger and my lashes looks thicker. Love love love this mascara!
= Def. a repurchase.

Too Faced Primed & Poreless
One of my first primer that I had and one of my favorite too. This gives smooth surface and makes my makeup glides on wonderfully. It makes everything looks prettier on top of it.
= Def will purchase again.

Avene Sensitive White Whitening Fluid & Whitening Essence
These are whitening care products specially designed for sensitive skin. I actually only had a chance of trying them a few times because after 3-4 times using it I forgot about them and when I want to use them again they already turned bad (boohoo..). So I actually don't have anything to say about them now :(

Alpha H Liquid Gold
This is the same as the Brad Ultrapeel above, a chemical exfoliating product that you leave on your skin so it can penetrate the deepest layers of your epidermal. I think I like this one better than the Brad Ultrapeel because I can already see a bit difference from just a few uses out of this deluxe sample size tube. I would love to try it in bigger bottle in the future :)
= Might buy it in full size later.



MASKS & SACHETS 
Astalift Moisturizing Mask
This has a two-piece sheets that you put on the face. And it has orange colors, so pretty ! I like this sheet mask because it feels really nice and you'd know that this is made of a high quality ingredient and came from a high quality brand. Will do a review of this mask soon.

Real Nature Mung Bean Sheet Mask
A clarifying mask that contains mung bean extract, effective for purifying pores. It feels nice and cool, and it gives a smoother and plumper effect on skin.

Clearderm Green Tea Essence Sheet Mask
This has green tea properties to remove impurities. At least that's what it said on the packaging. An overall okay product, this cools down skin and gave slightly brighter appearance. It's not that expensive too :)

YSL Forever Youth Liberator Serum
When I bought the YSL Youth Liberator Cleansing Foam the SA gave me these serum samples to go with it, and she said that I would love these serum. And after trying it on a few nights I could say that these are in fact quite nice. It's light enough for my combi oily skin and it gave a plumped, younger looking skin in the morning :)

Secret Kiss Let Me Know CC Cream
I like the idea of using a CC Cream and I think this one is an okay product. I couldn't say much about it because I only use a tiny little sachet sample of it, but from my first experience I would say that this is nice and an overall okay product.

Secret Key Snow White Cream
Containing one of my fave ingredient Niacinamide this whitening cream works wonder as a skincare product as well as makeup base. It does give me a brighter appearance and I think my oily combination skin has no problem with it.


Alrighty,
That is all for my last month's empties. A total of 21 products (!) including : 8 full sized products, 3 sheet masks, 6 travel size products, and 4 sachet samples.



To see my previous empties post, click HERE.


Hugs & Kissies,
Read More

Sunday, August 14, 2016

[Guest Post] : Beberapa Jenis Rok Ini Wajib Ada di Dalam Lemarimu

Wanita pasti selalu menginginkan dirinya terlihat sempurna dimata para lelaki. Wanita tidak akan segan-segan untuk berusaha menunjukkan penampilan yang terbaik dan sempurna agar bisa menarik perhatian para lelaki. Jadi sudah menjadi hal yang wajar kalau wanita akan menghabiskan waktunya untuk shopping berburu pakaian. Tak jarang juga banyak wanita yang lebih senang berpenampilan feminim dengan mengenakan rok. 
Penasaran? Simak yuk!


1. Leather Skirt
Rok yang terbuat dari bahan kulit ini wajib dimiliki wanita. Sebab rok ini bisa membuat penampilanmu bergaya boyish jika di padupadankan dengan atasan kemeja atau crop top yang buat kamu tampil lebih modis dan percaya diri.


2. Pencil Skirt
Rok jenis ini bisa membuat bentuk tubuhmu terlihat. Rok pensil cocok digunakan untuk semua bentuk tubuh. Dengan menggunakan atasan kemeja, sweater, atau crop top buat penampilanmu lebih boyish meski kamu mengenakan rok.


3. A-Line Skirt

Jika kamu punya tubuh yang mungil coba deh untuk memakai rok jenis ini. Bagian bawah rok ini punya efek mengembang sehingga bisa membuat kesan tubuhmu lebih bervolume.


4. Mini Skirt
Rok ini bisa digunakan untuk segala tinggi badan. Nah jika kamu merasa tidak tinggi, jenis rok mini ini sangat pas dipakai dan cocok ditubuhmu. Rok diatas lutut ini bisa membuat kesan kakimu terlihat lebih panjang. Jangan lupa untuk menambahkan stoking hitam agar tampilanmu semakin modis dan berkelas. Beragam koleksi terbaru rok mini wanita yang bisa buat penampilanmu lebih feminim dan boyish ada di MatahariMall. Toko online terlengkap dan terbesar ini selalu mengerti kebutuhan fashion yang kamu inginkan. Tinggal klik dan tunggu rok mini idamanmu akan sampai dirumah. Belanja pun jadi mudah dan menyenangkan di MatahariMall.com.


5. Maxi Skirt
Rok panjang ini juga harus ada didalam lemarimu ya, rok panjang bisa memberikan kesan tubuhmu terlihat lebih tinggi dan seksi.


6. Bandage Skirt
Rok Bandage ini mempunyai tampilan body counter sebab rok ini akan mengikuti bentuk tubuh bagi wanita yang memakainya. Selain itu, rok bandage juga mempunyai aksen lipatan horizontal yang buat tampilan gayamu semakin menarik dipandang.


Jadi tunggu apalagi, segera lengkapi lemarimu dengan keenam jenis rok ini agar kamu makin percaya diri.



--------------------------
Read More

Wednesday, August 10, 2016

Introducing: The Easiest Spa Appointment with EasySpa

-----------------------

Who doesn't love a Spa day ?

Well I do ! 

And thanks to the magic of digital world we can now easily find and book a spa treatment at anywhere and anytime with just a touch of a button!

Now Introducing : 
The EasySpa.


The EasySpa is an app that has been designed with beauty professionals in mind, helping them increase bookings while on the other hand also helping customers to find beauty therapists near them. So whether you are a beauty therapist or a common customer you can easily enjoy the benefit from this app.

EasySpa is the world's fastest growing Spa and Salon app. The benefits of EasySpa for Spa and Salon / Beauty Therapists include increasing bookings and sales with an easy booking system (and 0% commission charged to you!). 

While the benefit for customers (like me ;p) is to easily discover the best Spa near us and finding ones that suits our needs and wallet. Yes, as a customer you can easily find a list of Spas near you including the price list and how long the treatment would take, so you can comfortably choose which treatments are suitable for you, and easily book an appointment with just the touch of a button.


The EasySpa app is easy to download and easy to use. Signing up is also simple and easy without a hassle. Customers only see Spa and Salon businesses who are online and have completed their settings with at least 1 service. Exceptional staff will be added to a customer's favourites list and future bookings can be made directly to them. 

More over, besides increasing bookings and boosting sales, professionals can attract new clients with exclusive discounts! There are no fees or charges to the businesses or customers.

EasySpa can be used by everyone from independent hair stylists, manicurists, or masseuses, to staff working in large teams looking to get more customers. And that makes a wide available options for customers like me who are trying to find a service nearby. Now trying to get a spa treatment is more easier for us who crave a little pampering at the end of the week or any day !



Wellness is about making healthy and easy lifestyle choices. And EasySpa was made available Worldwide one month ago and has thousands of new members already. 

The EasySpa app is free for download on both iPhone and Android. It's elegant, easy-to-use, and hassle-free. It has changed the way spa professionals and spa lovers interact.

Bliss is just a tap away. 


Download the app from here:
iPhone: https://itunes.apple.com/sg/app/easyspa/id1060532908?ls=1&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=easyspa.spa.com.easyspa2


For more details go to http://www.easyspa.org




Have a good Spa day !

-{This post is a collab with EasySpa}-
Read More

My Polyvore Lookbook :

Giveaways on this blog are featured in Blog Giveaway Directory

© Two Thousand Things.., AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena